Anbefalinger

Her kan du se et udvalg af samarbejdspartnere og nogle af deres anbefalinger.

”Gordon är en skribent och fotograf av hög internationell klass. Hans artiklar är moderna och innovativa samtidigt som han förmedlar budskapen på ett sätt så att både nybörjare och erfarna sportfiskare får glädje av dem.”

Martin Falklind – Chefredaktør, Fiskejournalen – Sverige

“Gordons work is worldclass, and we are glad to have had the possibility to publish his articles and several coverphotos in both Raubfisch as well as Fisch und Fang. We always look forward to his fresh ideas and new angles on stories and we hope and expect to keep working closely with Gordon many years in the future.”

Henning Stühring. Editor in chief, FISCH & FANG and Raubfisch – Germany

”Gordon er cool! Han kan gøre det at være lystfisker til noget cool. Hans evner til at formidle foran et kamera, samtidig med at være fuldt optaget af at hive en fisk i land, er unikke. Samtidig ved han hvad han taler om. Alle disse egenskaber gør ham til en moderne og fantastisk fagtv-vært – og de hænger ikke på træerne i Danmark.”

Anders Roholt – Redaktør, Danmarks Radio

fisk og fri

“Gordon var i mere end fem år en dygtig og skattet medarbejder på Fisk & Fri. Gordon valgte i november 2012, at nu var tiden inde til at prøve noget nyt. Vi på Fisk & Fri ønsker ham masser af go´vind i sejlene fremover.”

Søren Honoré – Administrerende chefredaktør, Fisk & Fri


“Jeg har siden 2008 haft den store fornøjelse at samarbejde med Gordon. Med sin enorme viden om fiskeri og ikke mindst med sine formidable evner til at formidle, har Gordon bidraget med interessante artikler og relevant input til Øresundsbron – til glæde for såvel kunder som medarbejdere. Gordon er en utrolig behagelig samarbejdspartner, en sand ildsjæl og man kan ikke andet end at blive grebet af hans kreativitet og hans drive.”

Nina Thestrup Wulff – Head of Brand, Øresundsbron

”Som redaktør for Børsens livsstilsite Pleasure.dk, og som Børsens faste sportsfiskeri-skribent, har jeg gennem en årrække samarbejdet med Gordon Henriksen og nydt godt af hans brede viden om sportsfiskeri, hans flair for at skabe opmærksomhed i mainstream-medierne, hans iderigdom og sidst, men ikke mindst, hans personlige drive og arbejdsglæde.”

Boris Gullev – Redaktør, www.pleasure.dk og Dagbladet Børsen

“Jeg har arbejdet sammen med Gordon i de seneste fire år, både firmamæssigt vedrørende annoncering, og privat omkring redaktionelt stof. Helt overordnet må jeg sige om Gordon, at han har den ultimative egenskab for en professionel samarbejdspartner: Han overstiger altid ens forventninger! Han er om nogen personificeringen af prædikatet ”vaks ved havelågen”: Ideer bliver undersøgt og realiseret hurtigere end man kan blinke med øjnene. Og når manden så oven i købet bare generelt er ”a hell of a guy”, er der ingen tvivl om, at jeg kan anbefale enhver at samarbejde med Gordon.”

Lars Nielsen – Product Manager, Garmin

“Jeg har gennem de sidste tre år arbejdet tæt sammen med Gordon P. Henriksen vedrørende programmer fra Discovery Channel. Blandt andet River Monster med Jeremy Wade. Det har været en fornøjelse og hans artikler og notestof i trykte magasiner samt online har helt sikkert hjulpet med at generere mange flere seere i både Danmark og Sverige.”

Rikke Laursen – PR Executive, Discovery Networks Nordic

Fiske Avisen

 

“Jeg har lært Gordon at kende som en energisk,  engageret og professionel ”fiske”-iværksætter, som ikke bare evner at få de gode ideer, men også har viljen til at føre dem ud i livet! Med sin umiddelbare charme og formidable evne til at sætte lystfiskeriet på dagsordenen i mediebilledet herhjemme, ser jeg ham til en fornem ambassadør, for hele branchen – et engagement, som vi alle har stor gavn af.”

Christen Stenild – Chefredaktør, Fiske Avisen


”Gordon har en fantastisk evne til at optræde naturligt foran kameraet og er samtidig lynhurtigt til at overskue en situation, for straks at formidle det videre på en enkel facon. Hans naturlige fiskeglæde skinner igennem, men han er samtidig meget bevidst om sin rolle som formidler.”

Niels Vestergaard – Wide Open Productions

”Gordon har i flere omgange skabt en positiv omtale af fiskeri i andre medier end de gængse magasiner og det er rigtig godt. For så er der chance for, at flere vil blive inspireret til at gøre en indsats for at forbedre vores vandmiljø til gavn for vores fiskebestande.”

Finn Sivebæk – Fiskeplejekonsulent, DTU-Aqua, Danmarks Tekniske Universitet

”Jeg har kendt Gordon siden jeg i 2000 rådgav ham og studiekammerater fra universitetet i et projekt om effekten af udsætninger af havørreder i Roskilde Fjord. De senere år har jeg samarbejdet med ham i forskellige sammenhænge, hvor temaet har været formidling og miljø. Gordon er en glimrende samarbejdspartner; både intellektuelt og menneskeligt. At han samtidig er en dygtig formidler kan ingen i Kongeriget, der har set programmerne om Storrygeren på DR, være i tvivl om. ”

Kaare Manniche Ebert – Fiskebiolog, Danmarks Sportsfiskerforbund

“Gordons begejstring for fiskeriet på Bornholm er engageret og autentisk. Han har fremhævet de bedste sider af lystfiskeriet på Bornholm til rigtig mange mennesker via bl.a. artikler samt medvirken i tv og radioprogrammer, og det har helt sikkert hjulpet med at tiltrække mange lystfiskere til øen. Det er vi mange der er taknemmelige for.”

Per Sjøstrøm – Ejer/guide, Nordbornholms Trolling

”Gordon har dækket Trolling Master Bornholm i de sidste fem år. Det har han gjort på en måde, der fortæller mig, at han er en mand, der ved noget om lystfiskeri.”

Jan Jørgensen – Direktør, TV2 Bornholm

”På Thy Turistbureau kan vi anbefale Gordon på det varmeste. Vi har haft mange fine samarbejdsrelationer når det gælder udbredelse af Thy området som lystfiskerparadis. Gordon har været her og beskrevet stederne med lystfisker øjne. De færdige artikler har været en fornøjelse at læse og se. Vi håber samarbejdet fortsætter og glæder os over de nye muligheder der åbner sig for Gordon.”

Ulla Andersen – Souschef, Thy Turistbureau

”Fraser River Lodge er meget taknemmelig over for vores samarbejde med Gordon. Det har varet i over otte år, hvor Gordon har genereret en hel del omtale og gæster som rejsearrangør og turleder, men også via billeder, artikler og omtale i diverse medier. Gordon er ikke bare hamrende dygtig til det han gør, han er også en særdeles pålidelig og loyal samarbejdspartner. Både overfor os – men i den grad også over for de folk han har anbefalet vores lodge til, på en troværdig facon.”

Patrick V. Topp – Ejer, Fraser River Lodge

“Gordon er en rigtig fisketosse, der bliver fuldstændig opslugt af sin passion hver gang vi er på optagelse sammen. Men han tager samtidig sin rolle som vært og formidler alvorligt. Han er meget bevidst om at få lystfiskeriet repræsenteret på en autentisk og attraktiv facon. Og frem for alt, er han bare skidehyggelig at arbejde sammen med.”

Jan Gildam, Storrygeren

”Jeg har arbejdet sammen med Gordon igennem flere år, hvilket har været en fornøjelse på alle måder. Han har et kreativt sind og en struktureret tankegang. En sjælden kombination, men Gordon behersker begge dele.”

Rune Fisch Weischer – Chefredaktør, Big Game Magazine


”Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Gordon i forbindelse med et fiskeområde, vi startede op på udstillingen Både i Bella. Gordon leverede et spændende foredragsprogram med et lærerigt indhold samt underholdende foredragsholdere – udstillingen blev på den måde tilført værdi og dertil super presseomtale.”

Malina Lebrecht Hye – Arrangementschef, Bella Center

“Gordon har arrangeret adskillige fiskerejser i samarbejde med Profil Rejser siden 2003. Han har altid fremstået som en kompetent og energisk person, der sætter en dyd i at leve op til sine aftaler og gør alt hvad han kan for at kunder og samarbejdspartnere er tilfredse. Vores seneste læserrejse til Canada i samarbejde med Fisk & Fri, blev udsolgt på blot få dage og Gordon gjorde sit til at turen var en succes for alle.”

Ditte Jorsal – Branch Manager, Profil Rejser

”Hos Normark har vi haft kontakt med Gordon gennem de mange år, han har repræsenteret forskellige fiskemedier. Hans topprofessionelle indgangsvinkel, dels til fiskeriet men også til den svære formidlingskunst i artikler m.v., har været en fornøjelse at følge. Hans idérigdom har også skabt nye måder at præsentere vores stærke brands på. Tak til Gordon og knæk & Bræk med det nye firma”

Klaus Lundfold –  Product Manager, Normark Denmark A/S

“Gordon P. Henriksen har arbejdet sammen med Atlantik Travel i mere end 10 år. Først som rejsekonsulent og rejseleder og senere i forbindelse med markedsføring i flere medier. Samarbejdet har omfattet alt fra artikler og film til sammensætning af BtB-produkter og firmaarrangementer. Gordon er altid målrettet og fokuseret omkring det han laver og er en samarbejdspartner, der altid leverer varen.”

Flemming B. Larsen – Produktansvarlig, Atlantik Travel

“Gordon har skabt stor interesse om lystfiskeri via hans mange tiltag i diverse medier i både Danmark og udlandet, og vi kan klart anbefale ham som samarbejdspartner. Han har et godt øje for moderne fisketrends og tendenser, og ikke alene er en han en dygtig lystfisker og en formidabel formidler, han forstår også hele tiden at skubbe lystfiskeri fremad på en kreativ facon. Hans måde at dyrke og fremstille lystfiskeri på appellerer især til unge, hvilket også er noget vi også er meget bevidste om hos Savage Gear. ”

Mads Grosell – Product Manager, Savage Gear

“Gordon is very modern in his approach to fishing and his articles and attitude represent a new school generation of fishermen”

Hauke Barz – Owner/publisher, Scale Magazine

“Gordon is a really inspiring guy and brings angling in general to the next modern level. He puts in a great effort and creates beatifully illustrated articles and stunning videoproductions. I really was amazed by the wonderful Pike Secrets DVD’s. Beautifully edited, lovely underwater footage and Gordon does a really good job as the host and fishermen in these productions!”

Sjoerd Beljaars – Chief-editor, Predatormagazine Rovers, Netherlands

“Fishing is a pure passion. For many of us fisherman, it is a close connection of a lifestyle and nature. Gordon is one of those who can perfectly present both of these fragile unions, visually and verbally as well. I am proud that this exceptional fisherman, photographer and journalist is regularly contributing to our magazine.”

Radek Divis – Editor, Cesky Rybar – Czech Rebublic