Øl, fisk og skaldyr – det ku vi li
arrangement. Der var rigelig med øl, masser af lækker mad, og ambitionerne om at udfordre folks vaner angående øl, fisk og skaldyr lykkedes vist helt fint. Flere af deltagerne havde aldrig smagt østers eller ceviche før, og andre var overraskende over hvor godt en mørk øl kunne stå til et stykke røget ørred med røget rodfrugtmos.
Der var godt fyldt i Herslev Bryghus’ gårdbutik i går aftes, da 44 gæster satte sig til bords til det udsolgteChristine Bille Nielsen gav den gas i køkkenet, mens jeg havde den lette tjans at fortælle kort om min motivation bag retterne. Vi snakkede bl.a. om burhøns (undslupne regnbueørreder), økologi, lokale råvarer, og et par enkelte lystfiskerhistorier blev det også til. – Dertil rigeligt med dejlig øl fra bryggeriet…
Det var bestemt en succes, der kan gentages – og mon ikke også det ender med nogle flere arrangementer til sommer eller efteråret?
– Tak til alle deltagerne og til Herslev Bryghus, og til alle dem der hjalp til denne dejlige aften.
Comments are closed.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!